Resor

HOLA IBIZA!

hola ibiza

Efter en hel gårdag med resa, inställda flyg, turbulens, förseningar, tung packning och lite mat så känns det underbart att  vakna till den här utsikten. Jag har sovit 4 timmar och är jättetacksam för att vi ens kom fram helskinnade efter en avskyvärd flygresa mellan San Sebastian och Barcelona! Det kommer garanterat bli ett långt klagobrev till Vueling! Nu blir det stranden innan vi börjar ladda upp för att se Guetta! Kram


Yesterday we had an afwul day off traveling, cancellation of flights, turbulence, delays, heavy packing and not so much to eat, it feels wonderful to wake up to this view. I have slept 4 hours and are very grateful that we even arrived unscathed after an abominable flight between San Sebastian and Barcelona! You can be sure off that I will write a long letter with complaints to  the flight company Vueling! Now its time for the beach before we start charging up to see David Guetta! Xo

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU