EuropaResor

Framme på Ibiza

Makeupbylina IbizaTorredelmar Hotel Torre del mar hotel ToRre deL mar view
One day at the pool with our friends. Hotel, Torre del mar!

Har det ganska skönt just nu! Jag älskar Ibiza och har alltid gjort det. Inte för all fest som härjar på ön utan på grund utav den spanska kulturen, omgivningen och de fantastiska paradisvyerna. Självklart för musiken också! Jag har varit här nere och jobbat några gånger och jag trivs som fisken varje gång! I går kväll blev det David Guetta på Ushuaia! Bilder kommer senare ikväll! Först ska det badas!


I feel quit all right now! I love Ibiza! Not for all the party on the island but because of the spanish culture, the environment and the amazing paradise views everywhere down here. Obviously for the music too! I’ve been down here and worked for a few times as well! Last night we saw David Guetta at Ushuaia! Pictures will come later tonight! First a whole day next to the pool!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU