Uncategorized

I WISH THE DAY HAD MORE HOURS!

Todays lunch at Tures with lovely Johanna from Eleven.se

Dagen har gått så fort och jag har bara hunnit med hälften av det jag ville hinna med! Tänk om det skulle finnas fler timmar på ett dygn! Tänkte att jag skulle bjuda på en smarrig bild från dagens lunch innan jag kollapsar i sängen… men först måste jag packa frilans väskan för i morgon ska jag och Linda Hallberg jobba inför Pride paraden! Om ni kikar noga så kommer ni nog även att se oss i paraden;) Natti!

/The day has gone by sooo fast and I only had time to do half of what I wanted to do! Imagine if there were more hours in a day! Puh!  Just thought I would share a tasty picture from today’s lunch before I collapse into bed… but first I need to pack my freelance bag for tomorrow. Me and Linda Hallberg are going to do some work for the Pride Parade! If you look really close you might see  us in the parade as well;) Good Night!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU