Uncategorized

RASPBERRY KISS BY MAKIASH

You can buy Raspberry Kiss as a kit or one by one. One by one the price is 100Sek. Couldn’t find the Swedish price for the kit unfortunatelly!

MAKIASH, har ni hört talas om det? Det är i vilket fall ett relativt nytt sminkmärke från Sverige som är grundat baserat på modellers kunskap inom makeup världen! När modellerna jobbar sminkas de alltid utav professionella makeup artister, de kommer över många olika sminktricks och produkter de inspireras utav. När sedan modellerna är lediga använder de sin egen makeup och använder då bara de produkter de tycker att de behöver. Denna kunskap har Makiash tagit fasta på och tillverkar därför endast ett urval av produkter som verkligen kommer att användas! Jag kom över lite Makiash produkter härrom dagen och har precis börjat testa det. Har ni testat det?

Jag gick lös på nagelacken! Mönstren har jag gjort med hjälp utav tejp!

Du hittar produkterna och kan köpa dom på Makiash.com

/MAKIASH, have you heard of it? It is a pretty new makeup brand from Sweden, which is founded and based on models knowledge about the makeup industry! When the models are working, they always get fixed by professional makeup artists, they come across many different makeup tricks and products. When models are having their day off, they use their own makeup and then uses only those products they feel is needed. This knowledge Makiash has taken in mind when they produced the products. Therefore they only produces a selection of products that will actually be used! I came across a few Makiash products the other day and I have just started to try them out. Have you tried them?

Tried the Nail polishes and played around a little bit! The patterns I’ve made by using normal tejp!

You find more about them here-> Makiash.com

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU