Uncategorized

HAPPY PRIDE!

4 hours on the truck but we were still happy!

It was so much people looking at the parade!

Colors, music, love and dance!

How amazing is that!

Some of the beautiful girls I did today!

Vilken lång och härlig dag! Linda och jag startade vid kl 9 med att sminka på Södra teatern vid Mosebacke! Vi skulle sminka upp deltagarna på flaket och sedan delta själva! Det var så länge sen jag deltog i paraden, säkert 8 år sedan då jag jobbat varje år! Tycker det är hur fint som helst och förenar så mycket kärlek och människor! Det var fantastiskt att stå på flaket och få ta emot så mycket energi och jubel från alla de som hejjade och tittade på! Det enda minuset var att man faktiskt inte har möjlighet att gå på toaletten på 4 timmar haha!

 

 

What a long and funny day! Linda and I started to work at 9 o’clock at the “Southern Theatre” at Mosebacke! We did the makeup on all the people that were participated on one of the trucks and then we were going to participate our selves! It was so long ago I took part in the parade, surely 8 years ago!  I Think it’s so nice and unites so much love and people really come together during this day! It was amazing to stand on the truck and receive so much energy and joy from all those who cheered! The only minus was that you actually are not able to go to the bathroom in 4 hours haha! 

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU