Uncategorized

BEST HAIRDRESSER EVER

Colder shades! I’m ready for autumn! Because of the daylight I look a little lighter than I am on the after picture!

Therese Bagger. Alltså den här tjejen och färg! Henne byter man inte ut i första taget. Jag har alltid haft problem att få mitt hår att hålla sig i en  kall nyans! Jag blir oftast kyckling gul i håret några veckor efter ett besök hos frissan. Ibland lyckas dom, ibland inte. I fyra år har jag nu varit hos den här donnan, hon fattar poängen och jag blir lika nöjd varje gång. Hon är så grym på färg att min kära mor till och med åker 4 h upp till Sthlm för att hon är den enda som får mamsen nöjd!

Min frissa, Therese, finns på salong KLIPP IT i Sundbyberg! Om du inte hittat en bra frisör i Sthlm och vill boka tid hos henne så finns alla uppgifter på deras hemsida. Klicka bara på den här länken THERESE BAGGER. Dessutom har salongen en fantastisk  ägare, Dori, som sprudlar av energi. Jag är super nöjd! 

/So, this girl above is the bomb when it comes to color hairs! I’ve always had trouble getting my hair to stay in a colder shade! I usually look like a yellow chicken a few weeks after a visit at the hairdresser. Sometimes hairdressers succeed, sometimes not. In four years I’ve been with this babe and I’m so satisfied each time I leave the saloon She’s so awesome when it comes to color that even my dear mother travel 4 hours to Stockholm every third month to the saloon because Therese, the hairdressers name, is the only one who gets mami satisfied!

My hairdresser is available at the salon KLIPP IT in Sundbyberg! If you haven’t found a good hairdresser in Stockholm and want to make an appointment with her ​​so click here, THERESE BAGGER,  there is all the information on their website. The salon has as well a fantastic owner, Dori, who is bursting you with energy every time you visit. I recommend the salon big time!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU