Uncategorized

‘BLUISH MAIZE’

*Förälskade mig i en ny Eyedust som släppts nyligen på Make Up Store, Eye dust Maize. Blev så fin effekt med den så jag kommer nog använda den i ett par sminkningar nu haha! Idag börjar jobb vardagen igen! Har faktiskt längtat då jag lätt blir rastlös när jag är ledig för länge. Med andra or, vinner jag ett par miljoner på lotto kommer jag INTE att sluta jobba:) Hur skulle du göra?  Ha en fin Onsdag vänner!

/Fell in love with a new Eye dust released recently by Make Up Store, Eye Dust Maize. I gave such a nice effect so I will probably use it for a few makeup looks in the near future haha! Today my part time job begins again! I have actually been longing since I easily get restless when I’m off for a long time. In other words, If I would win a few million on the lottery, I will not stop working 🙂 What would you have done? Have a great Wednesday friends!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes


HD Eye Primer NYX

Eye shadow Lin IDUN
Metallic Eye shadow FLORMAR
Micro shadow White, Pollution & Eye dust Maize MAKE UP STORE
Concealer in Brow Pro Palette ANASTASIA BEVERLYHILLS
Eye pencil Black & Liquid eyeliner MAKE UP STORE

Bryn / Eye Brows

 

Brow Pro Palette Color Dark Brown & Ebony ANASTASIA BEVERLY HILLS

Fransar / Eye lashes


Lashes – Upper one F16 and lower ONE F24 MAGIQUE

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU