Uncategorized

THE GREAT BRITISH SEWING BEE

Linda Lindorff, host of the upcoming program on chanel 7! Pic borrowed from Nöjesguiden.

Har ni hört talas om ‘Hela Sverige Syr’? Programmet är ett brittiskt format som gjort stor succé på BBC i England. Här handlar det om design, kläder och mycket färg! Det är ganska likt Sveriges mästerkock och Hela Sverige bakar! Det kommer finnas en jury som bedömer deltagarnas hantverket och dom kommer ständigt att utsättas för prövningar! Programmet kommer att ledas utav snygga Linda Lindorff på kanal7.

Idag har jag gjort pressbilderna för programmet tillsammans med Makeup artisten Mia Högfeldt! Kan tyvärr inte visa några bilder på deltagarna då allting är hemligt än så länge men ni får se backstage bilderna senare i september! Håll ut! Jag tror, jag tror att jag idag kände på mig vem som kommer vinna hela rubbet…

/Have you ever heard of ‘Hela Sverige Syr’ (The Swedish version of the great british sewing bee)? The program is a UK format, which was very successful on the BBC in England. It’s all about design, clothing and lots of color! Quite similar to the Swedish master chef and ‘Hela Sverige bakar! There will be a jury that assess the participants and they will be constantly exposed to different challenges! The program will be hosted by the gorgeous Linda Lindorff on Chanel 7.

 

Today I made the press images for the program along with the makeup artist Mia Högfeldt! Sorry that I can’t show you any pictures of the participants but everything is still a secret, but you will get to see the backstage pictures later in September! Hold on! Today I had a feeling of who will take it all but we will have to wait until the end of the show to see if I was right or not…

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU