Uncategorized

‘JEALOUS PEACHY PINK’

Onsdagen bjuder på ett super fint läppstift jag använder mycket just nu! Måste bara visa det för er! Det heter ‘Jealous 07 Peachy Pink’ och finns på Sephora! Krämigt läppstift med lite doft i vilket jag gillar! Färgen är mycket täckande och ger exakt samma färg som läppstiftet har när man tittar på det! Ligger på runt 100 lappen om jag inte minns fel! Me like! <3

/This wednesday I would like to show you a super nice lipstick I use it a lot right now! It’s called ‘Jealous 07 Peachy Pink’ and is found at Sephora! Its a creamy lipstick with a little scent which I like! The color is very opaque and gives exactly the same color as the lipstick has when you look at it! Me like! <3

Ingredients – Jealous 07

-Black Currant Seed Oil (Omega 3 and 6): Known for its protective properties.
-Olive Oil: Known for its hydrating, nourishing, shining properties.
-Tocopheryl Acetate (Vitamin E derivative): A known antioxidant .

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU