Uncategorized

TRUE DETECTIVE

Matthew McConaughey & Woody Harrelson in True Detective

Nu har jag äntligen börjat titta på True Detective. Har du sett något avsnittt? Jag är hooked! Serien går på HBO och hittills har avsnitten varit sjukt bra. Att Matthew McConaughey & Woody Harrelson spelar huvudrollerna gör ju bara saken bättre då de är genialiska tillsammans. Serien handlar om två poliser som jagar en seriemördare i Louisiana och uppe på det så är det massa mysteri. Jag älskar Krim/drama! Missa inte den här serien helt enkelt!:)


/Now I’ve finally started watching True Detective. Have you seen it? I’m hooked! The series is showed on HBO and so far, the episodes have been extreamly good. Matthew McConaughey & Woody Harrelson are playing the main characters and I must say that they are brilliant together. The series is about two cops chasing a serial killer in Louisiana and on top of that, it’s loads of mysteries. I love Crime & drama series! Don’t miss this series 🙂

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU