Doft

INSPIRING SCENTS FROM RITUALS


Sommaren börjar tyvärr lida sig mot sitt slut men vad gör det när vi kan frossa i alla nya gosaker som släpps inför hösten! Jag är stort förälskad i Rituals nya dofter. Fullkomligt älskar dom! Förpackningarna är alltid klassiska och lyxiga medan parfymen inte  behöver kosta skjortan! Det här är mina två nya favoriter! Du hittar parfymerna i alla Rituals butiker samt på deras hemsida Rituals.com

/Unfortunately the summer begins to come to an end, but stop suffering! Its so many good stuff released during this fall! I have a huge crush on Rituals new fragrances for example. I Absolutely love them! The packagings are always classic and luxurious while the perfume doesn’t have to cost a fortune! These are my two new favorites! You find the parfumes at Rituals.com

No. 23 Magnolia & Pink Pepper 390:- (original packaging 50ml)

En fräsch sensuell doft som passar både till vardags så väl till en kvälls dejt. Den är något extra som jag inte riktigt kan sätta fingret på, det kan vara rosépepparn. Jag har aldrig burit en doft som innehåller det! Den lyxig magnolia tillsammans med frukter skapar verkligen en blommig, fruktig och feminin doft. Jätte go!!

Parfym beskrivning

“Träig, blommig = sprudlande. Doften påminner dig om Edens magiska lustgård. Parfymören ville återskapa den förbjudna fruktens värld genom en mycket naturlig, blommigt fruktig doft. En svindlande kombination av sammetslen magnolia, pink pepper och subtil mysk.”


/A fresh sensual fragrance suitable for everyday use as well for an evening date! It’s something extra that I can’t quite put my finger on, it can be the pink pepper. I have never worn a scent that contains Pink Pepper before. The luxurious magnolia along with some fruits really create a flowery, fruity and feminine scent. I love it!!

 

Perfume description

“Woody, floral = exuberant. The scent reminds you of the Garden of Eden, its magical. The Perfumer wanted to re-create the forbidden fruit world through a very natural, floral fruity scent. A combination of velvety magnolia, pink pepper and subtle musk.”

No. 14 Fresh Cypress & Tangerine 390:- (original packaging 50ml)

 

Jag erkänner, jag är super svag för herrdofter men jag tror knappast att jag är ensam:) Härliga unisexa dofter är svårt att få tag i men Rituals har flera herrdofter som jag verkligen skulle kunna tänka mig att bära! Sandelträ och Patchouli gör den här doften mystisk och intressant. Jag tänker både business woman och bohem! Verkligen en doft för den kreativa!

Parfym beskrivning

“Aromatisk, fruktig = inspirerande. Rika, balsamerande toner av patchouli blandas med de ädla mörka tonerna hos sandelträ. En sofistikerad bohemisk doft, sammansatt av naturliga träessenser.”


/I admit it, I’m super weak when it comes to fragrance’s for men, but I’m hardly think I’m alone 🙂 Lovely unisex fragrances are difficult to get hold of but Rituals have several fragrance that I could really wear! Sandalwood and Patchouli make this fragrance mysterious and interesting. This will suit both a businesswoman and a bohemian! Truly a fragrance for the more creative! Im hooked and I wear it often!

Perfume description

“Aromatic, fruity = inspiring. Riche, embalming notes of patchouli mixed with the noble dark tones of sandalwood. A sophisticated bohemian fragrance composed of natural wood essences.”

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU