NordamerikaResor

DREAM COMING TRUE…

 1 dag i från New York! Miami du har varit underbar men äntligen kan jag snart få bocka av NY i från min TO DO-list som jag skriver varje nyårsafton. NY har nämligen stått med på listan varje år så länge jag kan minnas! I morgon smäller det! Jag har så många saker jag vill göra där:

 • Jag vill gå barfota i Central Park
 • Jag vill skrika TAXI, som de gör i alla filmer
 • Jag vill sitta på ett café och dricka te och stirra på människor som stressar
 • Jag vill upp i Empire state building och känna mig som Meg Ryan i ‘Sleepless in Seattle’
 • Jag vill shoppa..massor
 • Jag vill gå på Brooklyn Bridge…

Listan fortsätter och ja..jag vet att jag är lite av en dagdrömmare ibland men jag tror på drömmar. De för en framåt! Älskling, tack för att du tar mig hit!

/Tomorrow I continue my trip to NY! Thank you Miami, you have been amazing but finally I will soon be able to check off NY  from my To Do-list that I write every New Year’s Eve. NY has been on the list every year for as long as I can remember! I have so many things I want to do there:

 • I want to walk barefoot in Central Park
 • I want to shout TAXI, as they do in all the movies
 • I want to sit in a cafe and drinking tea and staring at people who stress
 • I want to visit the top of Empire State Building and feel like Meg Ryan in ‘Sleepless in Seattle’
 • I want to do loooads of shopping 
 • I want to walk on the Brooklyn Bridge … 

The list goes on and on..and yes I know I’m a bit of a daydreamer sometimes but I believe in dreams. They take you forward! Honey, thank you for taking me here! <3

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU