Uncategorized

‘ALL ABOUT GREEN’

New 02. Vert Radieux 159SEK!

Yay eller Nej för den nya ögonskuggs paletten, 02. Vert Radieux, från Yves Rocher? Jag gillar den grymt mycket! Blev inte många helhets bilder på mig i den här looken däremot då jag insåg att jag såg ut som en sjuksköterska i grön overall på alla bilder haha. Nästa gång ska jag inte matcha tröjan utan bära svart eller något annat fräscht till!:)

BTW, såg att det är fraktfritt på Yves Rochers hemsida fram till 5 Okt om du blir sugen på skuggan! Puss

/Yey or nay for the new Eyeshadow pallet from Yves rocher? I like it very much all though I wont let you see so many pictures of my whole face in it. Why? I realized I looked like a nurse an all pictures in a green dresscode haha. Next time I will wear something else to this look!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Eyeshadow palette 02. Vert Radieux YVES ROCHER
Black inliner waterproof YVES ROCHER
Eye pencil Tropical & Micro shadow White MAKE UP STORE

Läppar / Lips

Cream sheen Lipstick MAC

Bas / Base
Concealer TARTE
Powder COLORSCIENCE
CC Foundation Medium MAKE UP STORE
Oh! Baby Pink Blush REVLON

Bryn / Eye Brows

Dip brow Pomade Taupe & Brow pro palette Taupe ANASTASIA BEVERLY HILLS

Fransar / Eye lashes
Ultra Volume Mascara YVES ROCHER

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU