Uncategorized

EYEBROW FIX ON JANNI DELÉR

Beautiful Janni, rocking her new eyebrows!

Innan sommaren kom så fick jag äran att fixa brynen på den här donnan ovan! Janni Delér är en utav de få bloggerskor jag faktiskt följer slaviskt. Älskar hennes passion till livet, hennes rå coola stil och hennes glada energi! Dessutom är hon så otroligt jordnära och super trevlig. Jag älskar offentliga människor som håller sig på jorden! Har ni aldrig varit inne på hennes blogg? Hon lägger upp så fantastiska bilder på hennes magiska resor runt jordklotet och inspirerande outfits! Bloggen kan du läsa HÄR!

Så till brynen… Igår fick vi till en ny träff på Eleven.se för att fixa till dom igen! Janni, har velat färga brynen en tid men inte riktigt vågat sedan hon för ett tag sen råkade få ett par svarta babushka bryn haha. Igår såg vi däremot till att fixa dom i en naturligt mörk färg som håller i ca 4 veckor! Tänk vad lite plock och färg på brynen kan göra!

Är du sugen på att få dina bryn gjorda så kan du maila mig på makeup@linaekh.se  så får du all information!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU