Uncategorized

ERIK LUNDBACK: GUY

Suddig bild men här är min härliga vän och arbetskollega Erik Lundback!

I torsdags var jag på min fina vän Erik’s Vernisage, Guy! Den har varit ganska omtalad i Sthlm då han med så fina bilder speglar mannens kropp. Jag menar det är ju så mycket fokus på kvinnokroppen hela tiden så jag tycker det är jätte kul att han gör sin tolkning av mannen!

Jag tog med min kära mamma och mormor på detta. Jag skrattade så mycket innan då mormor var så nervös för att hon skulle få se för mycket snoppar på utställningen haha. Det gick bra, inga nervösa fniss sammanbrott utan jag tror hon till och med tyckte det var intressant med lite maskulin art!

I vilket fall så var det en super fin tillställning och vill ni se mer utav Erik’s fina foton så kan ni se dom HÄR.

/Beautiful Art By Photographer Erik Lundback.

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU