Resor

5 MUSTS IN MIAMI

Mac Cosmetics – Jag som är en sminknörd passade på att shoppa upp mitt förråd av mac produkter. De är ju så sjukt bra, både när det kommer till pigment och kvalité. Priserna i Usa är nämligen 50 % lägre än vad de är i Sverige så här ska man passa på. Dessutom tycker jag servicen är fantastisk!! Guuud vad jag handlade, nedan ser ni en tiondel av vad jag handlade där! Haha

/Eng. Translation button to the right under my profile pic!!

Mac, Mac, Mac!

Aventura Shopping Mall, 19501 Biscayne Blvd  – Shoppa måste man göra i Miami. Vi besökte olika shopping centrum men den här gallerian blev verkligen min favorit. Jag hade ungefär 20 kassar när jag gick ut därifrån men undertiden går du runt med en vagn som du fyller. Du har til och med en stol på för att kunna vila dig emellanåt! Haha Andra tips på shopping malls vi besökte: Sawgrass mall, Dolphin mall och

Loads of shopping!

Outback Steakhouse, W Flagler St, Miami – Okej, det här är ju ingenting jätte fancy då restaurangen ger känslan av en vilda western pub men maten alltså! En blommande lök med lite dipp som snacks? Sååå gott! Jag gillar sådana här ställen som också överaskar med nya smak kombinationer! Jag åt en utav de godaste middagarna jag ätit där. Läs om den rätten HÄR!

The Bloomin’ Onion.

Lincoln Road ligger i hjärtat av Miami Beach. Det är en fantastisk gågata med massa bra shopping och goa restauranger. Det är något med ställets vibe. Jag gillar atmosfären, ströshoppingen och att sedan kunna stanna för en drink eller en god matbit! Det var här jag gick lös på Mac produkterna bland annat!

Pic borrowed from Lincolnroadmall.

South Miami Beach – Ett måste om du besöker Miami är ju South Beach och då är Ocean Drive en “must-do” upplevelse. En kanon plats om du vill titta på folk, käka god mat och samtidigt njuta av den fantastiska stranden. Vattnet är kristall klart, stranden fräsch och du känner verkligen Miami känslor när du ser alla åka rullskridskor längs stranden. Nackdelen är dock att det är extremt dyrt längs med hela Ocean Drive, speciellt alkoholen! 

All the Palm trees a long Ocean drive…

I really have to go back soon…

Vi ses snart Miami! Jag saknar dig redan!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU