Den här helgen är det 1 år sedan jag startade min blogg! Herregud vad tiden har gått fort! Jag hade aldrig bloggat innan och hade inte en aning om vad jag gav mig in på! Trodde aldrig att den skulle växa så fort och jag trodde inte heller att jag skulle tycka det var så roligt! Det tar mycket tid mer än vad man tror men det är så värt det! 

När jag tittar tillbaka på året som gått och på alla bilder och texter jag postat så är jag verkligen överlycklig över att jag började! Jag har utvecklats massor! Nu är jag jätte spänd på vad som kommer hända tills nästa jubileum! Ska bli super kul att se!
Så..Grattis på ett års dagen, Bloggen!

/This weekend it’s one year since I started my blog! My goodness the time flies quickly! I had never blogged before and had no idea what I was getting myself into! Never thought that it would grow so fast and I didn’t believe that I would think it was so fun either! It takes much more time than you think, but it’s so worth it!

When i look back on all the pics and texts I posted Im so happy that I started!. Now I’m really excited about what will happen until the next anniversary! Congratulations Bloggy, 1 year today!!!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar