Uncategorized

EYEBROW EVENT AT ELEVEN STORE

In full action giving advice for the guests eyebrow…

I torsdags var det som sagt en fullspäckad dag med massa roligt! Kvällen spenderade jag tillsammans med Eleven Store där jag var inbjuden för att “gästföreläsa” om ögonbryn. Samtidigt passade jag på att introducera alla gäster för alla Anastasia Beverly Hills produkter! Jag älskar ju nämligen att jobba med dom! Super lyckad kväll och det var så mycket folk som kom! Jag blev extra glad då jag fick besök av massa kunder som alltid kom på mina klubbkvällar på Make Up Store…total lycka över att se dom igen! <3

/Yesterdays event at Eleven Store where I was invited as a special guest. I spoke about eyebrows and introduced all the guests to Anastasia Beverly Hills! It was so successful and I had the honor to meet so many nice people! <3

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU