Uncategorized

‘COLORFUL FALL’

Nu känner man att hösten övergått i vinter. Kyligt och till och med frost på mornarna! Uscha! Jag vägrar sluta använda höst färgerna för iaf en vecka till;) I den här looken testade jag lite nya produkter från ett nytt märke, Paris Berlin. Jag berättar mer om dom i nästa inlägg! Ha en fin start på Onsdagen hörrni! Kram

/I refuse to stop using my autumn colors for just one more week:) I tried a few new products in this look. I will tell you more about them in my next post! Have a great day lovelies!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes

Black Eye pencil FÄRG
Palette with the colors 1, 48, 52 & 55 PARIS BERLIN
Yellow color from the Old palette Blockbuster SEPHORA
Eye Primer Clear & Microshadow Take Off MAKE UP STORE

Fransar / Eye lashes
Drama Mascara EYEKO

Bryn / Eye Brows

Perfect Eye Browpen taupe + Brow wiz Taupe ANASTASIA BEVERLY HILLS

Läppar / Lips
Plum Beautiful NO 7

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU