Oh, så spännande! Paris Berlin har kommit till Sverige, ett märke som inte varit så super känt hos oss nordbor tidigare.
Märket har sedan en lång tid använts av Makeup gurus såsom Pat McGrath, Lisa Eldridge, Daniel Martin, Wayne Goss, Charlotte Tilbury och Aaron de Mey.

Produkterna är så pigmentrika, sitter otroligt bra och jag är tok kär i deras svarta Eyeliner! Jag har även en secret crush på deras paletter då de inte väger så mycket, är tunna och innehåller varierat mycket plats! Produkterna passar verkligen både för en “hobbysminkare” och en makeupartist! Så kul!!

Produkterna finns just nu tillgängliga i Karlstad men snart öppnar de upp sin näthandel! Tills dess..kika in deras hemsida HÄR!

/Found a new exciting brand that has great quality! Im really impressed! To read the text in your language, press the translation button to the right on this page!

 

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

    • Lina Reply

      Hej Carro! Oh, det var så länge sen jag jobbade med Paris Berlin nu så har tyvärr inget bra svar på det. Har du någon favorit? Kram

Skriv en kommentar