Uncategorized

LIPSTICKS BY VIVA LA DIVA

Received some new Press products. 

                         ________________________________________________________________________________________

I veckan testade jag för första gången de nya läppstiften som Viva La Diva släppte i Oktober. Jag skrev ett inlägg (Läs HÄR) om deras fantastiska lookbilder för ett tag sen om ni minns? Jag föll pladask för Elektra! Jag är väldigt mycket för att blanda Guld och Silver så den blev klippt och skuren för mig!

Däremot så måste jag säga att läppstiften så klart inte är lika täckande som lookbilderna lovar men ett tips är att du tar en super ljus läppenna eller concealer över hela läppen innan. Då blev det mer täckande och gav en starkare färg!

/I tried the new Viva La Diva lipsticks this week! I totally fell in love with Elektra!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU