Uncategorized

EYEMIMO EYE LASHES & EYE SHADOWS

ShopEyemimo.com

Testade ett nytt märke härrom dagen, Eyemimo. Aldrig hört talas om det innan men har förstått att det mest är känt för sina fransar. Testade lite fransar från hemsidan och de var väldigt fina på. Inte den bästa kvalitén då kanterna var ganska tjocka i botten. Gillade däremot #GLM12 som ni ser ovan då de blev ganska “ludna på”.

Däremot testade jag också två utav deras ögonskuggor, bland annat Jet Black….alltså katastrof! Valde en svart som jag skulle använda i en sotning och pigmenten fullkomligt smulade sönder. Hela makeupen satt under ögonen! Så ett tips: Vad ni än gör, beställ inte ögonskuggorna!

/Tried Eyemimo the other day and found out that their false lashes was pretty ok, especially the #GLM12! However, what ever you do, don’t buy the eyeshadow Jet Black. It was probably one of the worst eye shadows I’ve used ever. The pigment didn’t stay at all and everything was falling under neath the eye. Oopsi, I didnt like!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU