Uncategorized

‘EYE CANDY’

A pretty romantic look that will suit well during the cold…

Kom över ett par lekfulla paletter härrom dagen från Viva La Diva. En utav dom var den här, Eye Candy! Den var varmt välkommen till mitt sminkrum:) Jätte fina färger och de passar så bra att blanda ihop. Jag mjukstartade med en rosa look och blandade i lite utav de blå nyanserna. Jag har verkligen haft lite idé torka nu under ett par dagar men jag hoppas att få mer flow till helgen. Hoppas ni gillar looken!

/New Palettes from Viva La diva is in my house:) First out, welcome Eye Candy Palette!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
HD Eye primer Nyx
Eye Candy Palette colors: Candy Rain, Pretty, Party time, Liquorice Viva La Diva
Microshadow White & Eye pencil Snowflake Make Up Store
Eye Do eyeliner Eyeko

Fransar / Eye lashes
Lashes bought in Asia, no number unfortunately

Bryn / Eye Brows
Eye brow powder Medium Brown & Perfect brow pen Auburn Anastasia Beverly Hills

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU