Uncategorized

BACKSTAGE PASSIONATE

Here´s all my beautiful models I did yesterday together with Rose-marie one of yesterdays assistants! She did an awesome job helping me out!

Igår gjorde jag ett litet gästspel på Make Up Store igen. För er som inte vet så har jag jobbat för Make Up Store i nästan i 9 år och nu är det nästan 1, 5 år sedan jag slutade där. Igår presenterades de nya kollektionerna för deras internationella grupp (en representant från varje land där Make Up Store finns) Det var så kul att träffa på några utav mina gamla kunder, då jag jobbade med de utländska butikerna de sista året.

Lookerna vet jag inte om jag får skriva så mycket om tyvärr men jag kan utlova att Make Up Store släpper ett par rejäla och grymma nyheter! Jag ska vara där 3 dagar till och göra pressvisningarna samt deras Kick Off så jag rapporeterar vidare;)

/Did som makeup for Make Up Store´s new release for their new products. Im going to be there 3 days more to do the makeups for the press events and the Kick Off so stay tuned for more news. I cant reveal something until thursday or friday;I But heres one of the beautiful collections, Passionate! Press the translation button to get more info;)

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU