Uncategorized

MY FAVORITE COLOR SO FAR!

The One Long Wear Nail Polish Amethyst 

The One Nail Food 120Kr, The One Growth Booster 89Kr & The One Base & Top Coat 89Kr
                       

Hur snyggt var inte det här då!!? Jag trodde att det skulle vara lite brunglittrigt juligt men fick en trevlig överraskning när jag såg att det var lila stänk i! Jag älskar ju lila så det här blev en riktigt fin kombination! Det här lacket, Amethyst, är en utav The One’s nya produkter från Oriflame! Toppbetyg och döläckert!!! Pris: 110Kr

3 andra nyheter för mig var de lacken som ni ser ovan! Just nu har jag haft så mycket nagellack på mig så jag måste snart låta mina naglar vila ett tag. Då ska jag ta och testa produkterna:)

/One of the most beautiful colors I’ve tried! It was actually not just brown and gold colors, it was purple inside as well! Love it!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU