The Official Trailer 2014

The Unofficial Trailer 2012

Ni har säkert inte missat 50 Shades of Grey, den erotiska boktriologin skriven av E.L. James. De fick en pang succé och har nu gjorts till film! På alla Hjärtans dag 2015 är det dags för biopremiär. Har ni sett trailern? 2012 så kom det ut en fejktrailer…ska jag vara helt ärlig så gillade jag faktiskt den mer än den riktiga trailern som kom 2014! Kan vara för att jag har en crush på Matt Bromer och älskar låten som spelas!

I samband med succén har massor av produkter kommit ut på marknaden i 50 shades anda: Underkläder, spel,vin och diverse leksaker haha Nu släpper även Claudia Cosmetics en Bath & Body kollektion exklusivt i Sverige. Produkterna kommer att säljas på

 www.shopping4net.se och kommer att vara tillgängliga i februari 2015 då filmen släpps!

Vad tyckte jag?
Då jag fick möjlighet att testa dom i förväg så tänkte jag ge er lite feedback på produkterna. Innehållet är generellt väldigt simpelt men jag gillade verkligen massageoljan och body buttern. Dushkrämen och lotionen tyckte jag däremot lite mindre om då man verkligen kände att det var ett relativt “billigt innehåll”. Jag tyckte däremot att serien hade en väldigt spännande doft (Sandalwood & Black Pepper) som är väldigt unisex! Det var perfekt då både jag och killen kunde testa produkterna! Så om det ska investeras gillade jag Body buttern bäst!

 

Priser:

Massageolja: 99kr

Shower gel: 89kr

Body lotion: 129kr

Body Butter: 149kr

/ Soon its time for the 50 shades movie to go official. Valentines day 2015 is the date! What do you think about the trailers? I don’t like the “real one” I so much want Matt Bromer to play Mr Grey instead haha! To read the whole text above in you language please press the translation button to the right!

 

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar