Uncategorized

PRESS EVENT – MAKE UP STORE SS15

Haha jag satt lite för när en “vind/vattenkanon” på en utav visningarna vilket lyckades hamna på bild!

Det kan vara så att man har världens roligaste jobb:) Den här veckan gör jag som ni vet pressvisningarna för Make Up Store SS15 (Vår och sommar kollektionerna för 2015). Jag, tillsammans med Linda Hallberg, Olle Johansson och Carolina Mellblom är huvudmakeupartister för veckan.

Till och börja med så har M.U.S flyttat sitt huvudkontor till nya lokaler! Wow, säger jag bara. Finns inte ord för hur det ser ut! Designen är magisk, showerna som vi gör är verkligen utöver det extra och nyheterna som släpps vill jag typ ha nu!! Jag längtar såååå efter dom nya kollektionerna! Ovan får ni lite backstagebilder från gårdagen;)

/I´m doing the makeups for Make Up Store’s Press events for SS15 this week. Translate the text to the right on my page if you want some info about the week!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU