Idag är det julafton!! Tiden har gått så fort och det känns så skönt att äntligen få andas ut tillsammans med alla mina nära och kära! Den här julen är lite extra speciell för mig på lite olika sätt, mer om det senare. Kl 13.00 så serveras i alla fall julmaten, som jag längtat!

Snart är det dags för Kalle Anka och Victoria Secret. Jag ska sitta bänkad framför båda programmen! I vilket fall som helst så önskar jag er alla en helt fantastisk julafton! Njut för fullt så hörs vi i morgon!<3

/Will you stand under the mistletoe today? I know I will:) Hope you have a lovely x-mas together with your family!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar