Naglarna är pricken över i:et på din outfit inför både jul och nyår och du behöver inte alltid gå till en salong för att få till det där lilla extra! Se till att du tar dig tid om du bestämmer dig för att göra naglarna själv. På bilden har jag använt ett mörklila nagelack och sedan toppat det med en utav de finaste lack jag vet, Boo-Gie Down! Avsluta med ett riktigt bra topplack så håller det som berget!

/The nails are the finishing touch on your outfit during both Christmas and New Year and you do not always need to fix them at a salon to get that little extra! Make sure you take your time if you decide to do your nails yourself. In the picture I used a dark purple nail polish and then its topped with a great color, Boo-Gie Down! Finish with a really good topcoat to make it stay!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar