Uncategorized

‘BUTTERFLY EFFECT’

Massa go saker! Den söta rosa refill svampen är ny och kommer från Sephora!

Blått. Rosa. Turkost. Mumma vilken fin kombo det blev. Jag hade på mig den här sminkningen i fredags när jag åkte ner mot Göteborgs trakterna. Tyckte nästan att jag fick lite “fjärilsögon” haha Jag kände mig som en i alla fall. Det enda som jag kan rekommendera att vara sparsam med om du ska ha makeupen länge är den rosa inner kajalen. Det är så klart snyggt för en stund, ger inspiration och blir snyggt på bild men efter ett par timmar i makeupen i en vanlig vardag så såg man ganska rödögd ut efter ett tag haha. Don’t try it at home:) OM du inte tyckte att det var as coolt då säger jag bara kör hårt! 

/ Todays combination! I love blue, pink and turquoise together! Translate the text in your language by pressing the translation button to the right! 

Produkter jag har använt / Products I’ve used


Ögon / Eyes

Hd Eye primer Nyx
Matte eyeshadow Chiffon Face
Eyeshadow Contrast Mac
Maya mia Palette Anastasia Beverly Hills
Lippencil Fuschia Elf cosmetics

Pre pressed Eye shadow Ebony Jane Iredale

 

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Taupe + Brow pro powder Taupe Anastasia Beverly Hills

 

Fransar / Eye lashes
Lash Impact No 7

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU