Uncategorized

FACE STOCKHOLM

FACE IT! Nu ska ni få höra en hemlighet som är ganska pinsam! Jag har aldrig någonsin använt Face produkter! Märket FACE Stockholm är ju ett utav Sveriges vanligaste makeup märke men trots detta har jag aldrig kommit i kontakt med det. Det fanns liksom inte riktigt att få tag på där jag bodde innan jag flyttade till Sthlm och sen har det liksom aldrig blivit av då jag jobbat med andra märken.

Nu kommer Face i alla fall börja sälja sina produkter på Eleven.se så att det blir lättare att få tag på dom! Produkterna ovan är de nyaste från märket och jag tyckte så mycket om dom på! Väldigt vårigt och fräscht!

/Trying out the new collection from FACE Stockholm! If you want to know what I thought I recommend you to press the translation button to the right on my page so You can read it in your language!

NYHETER!

Eye dust Reality
Jag gillade särskilt eye dusten som blev väldigt “bright” och klar i färgen! Den lyser liksom lite på locket! Lätt jobbad och passar till de flesta tillfällena!

Lipgloss No. 3
Glanset var super fint och täckande i en väldigt neutral färg som passar väldigt bra in till årets “nudetrend” Den doftade inte så mycket vilket jag kanske saknade lite men färgen var riktigt bra!

Matte Eyeshadow Chiffon
Vilken bra basfärg på skugga! Den slår lite i aprikos rosa vilket ger en fräsch och mjuk färg på locket. Den blir liksom inte sådär Vit som en del basskuggor kan bli!

Nagellack French pink
Här behövde man måla ett par lager för att få en täckande färg men den passar utmärkt för fransk manikyr eller för att bara ge en fräsch naturlig och välvårdad look. Snyggt med diskreta naglar om man lagt mycket fokus på makeupen!

 
Produkter jag har använt i looken/ Products I’ve used

Bas / Base
Sheer and Perfect Foundation Shiseido
Sheer eye zone corrector (Concealer) Shiseido
After Glow PürMinerals
Contour kit Anastasia Beverly Hills

Ögon / Eyes
Hd Eyeprimer Nyx

Matte eyeshadow Chiffon Face
Eye dust Reality Face

Fransar / Eye lashes
Flashing Volume Isadora

Bryn / Eye Brows
Brow Wizz Taupe & Dark Brow brow pro palette  

Läppar / Lips
Lip gloss no 3 Face

Naglar / Nails
French pink Face

 

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU