Uncategorized

FLIRTY MAKEUP INSPO

Här kommer en utav mina makeuper som jag gjorde förra helgen med Matrix. Alltså vilket Doll face den här tjejen har! Hur snygg som helst och basen satt som ett smäck på henne! Det är lätt att tro att det är super mycket retusch i den här bilden! Det kan jag säga att det inte är. Tagit bort någon enstaka finne i pannan men annars har jag låtit basen vara. Shimret ni ser är After Glow som jag skaffat från Pürminerals och sedan har jag även använt Make Up Stores Wonder powder Kalahari! That’s what you need for a doll face!

Den här makeupen passar super inför både en party kväll och inför Alla hjärtans dag. Den är flörtig och gör sig bra både för en kväll med tända ljus tillsammans med dejten och för en singelkväll med full party belysning!

/Perfect makeup if you want to go all in on Valentines day! Press the translation button to get the text in your language!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
After Glow  Pürminerals
Studio Foundation Beige & Wonder Powder kalahari Make Up Store
Concealer Mac
Contour kit Anastasia Beverly Hills

Ögon / Eyes
HD Eye primer Nyx
Eyedust Champion & Micro shadow Spirit Make Up Store
After Glow as high lighter Pürmineral
Two timer Duo eyeliner Nyx

Fransar / Eye lashes
X-lash Mascara

Bryn / Eye Brows
Brow powder Blonde Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
Melted Lipstick Fig Too Face

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU