Fylliga/långa Fransar? Dra dig till en tunn mascara som separerar och ger längd. Väljer du en volym mascara blir detta blir det oftast för tungt och fransarna får svårt att hålla sig uppe en hel dag!

Glesa/halvkorta fransar? Välj en volym mascara med en ganska tjock konsistens som fyller ut på bredden! Zick zacka på mascaran så att du får ett så passa separerande resultat som möjligt!

Vill du ha dramatiska fransar? Då ska du välja mascaror med mycket fibrer i som lägger sig på stråna och fyller upp! Det ser nästan ut som trådar om du kikar nära på mascaran och oftast “ser” de ganska torra ut men detta är verkligen super om du vill ha en dramatisk effekt!

Naturligtvis är smaken som baken men detta är det jag kommit fram till efter ett par års letande i Mascara världen! 🙂 Lycka Till!

/If you want some mascara tips you should definitely press the translation button to the right here on my page so you can read them in your language! I’ve tried the new Mascara from No7 and I love it! Xo Xo!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar