Uncategorized

FLOWERS OUT OF THE BOX

Åh, vilket trevligt bud som hängde på dörren när jag hem hem idag! Aldrig sett den här varianten av blombud förut. Nu ligger min älskade pojkvän i underläge;) Haha Nej då, skämt och sido! Tack så mycket Yves Rocher, de var så fina!

När vi ändå pratar om Yves Rocher.. Fick nys idag om att de ska släppa 5 nya kajaler i limited edition färger! I nuläget finns det  redan en svart så det kommer sammanlagt finnas 6 nyanser. Kajalerna innehåller 100% naturliga ingredienser och  kommer att kosta runt 119 Kr. Släpps i vår  Kyss Looking forward!

00 Noir carbone (finns redan i sortimentet)

01 Bleu indigo

02 Vert de cobalt

03 Rose indien

04 Terre de Sienne

05 Feuille d’or

/Oh, how nice was the flowers I got today hanging on my door! I Never seen this kind of delivery before haha.. flowers in a box:) Now my beloved boyfriend at a disadvantage;) Haha No, I’m just joking! Thank you very much Yves Rocher, they were so nice!

While we’re talking about Yves Rocher .. Heard that they will be releasing five new eyeliners in limited edition colors! At present, there is already one black color so it will be a total of six shades. Looking forward!

                                        

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU