Uncategorized

HAPPY VALENTINES DAY!

Idag är det alla hjärtans dag!!! Mysigt tycker jag men otroligt trist att min andra hälft är 1670 km ifrån mig, för att vara exakt haha. Det gör ingenting, att jag har honom i mitt liv betyder mer än allting på hela jorden. Ta hand om varandra idag och alla andra dagar i veckan. Idag är så klart en fin dag men vad spelar det för roll om vi inte visar varje dag att vi tycker om dom som står oss nära?

Puss på er och ta hand om varandra!


Today it’s Valentine’s Day!!! Cosy & romantic.. but incredibly sad that my other half is 1670 km away from me, to be precise haha.

It doesn’t matter, that I have him in my life means more than anything in the whole world. Take care of each other today and all other days of the week. Today is of course a nice day but what does it matter if we don’t show every day that we love the onces around us?

Hugs to you and take care of each other! XO

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU