Events

SPENT MY AFTERNOON WITH NO 7

After a har day of work I got some neck massage! Lovely! Thank you so much No7 & VassPr for this amazing afternoon!

Dagen avslutades Perfekt! No7 hade nämligen en liten eftermiddags träff för att berätta mer om deras nyhet! Ett nytt Protect & Perfect Serum har släppts i Sverige!! Nu i en Advanced tappning! Hallelujah moment, jag som älskar deras första serum! Vart ska det här sluta? 🙂 Jag har använt deras första Protect & perfect serum i ett år nu och jag stormtrivs.

I samband med lansering så har No7 valt att starta en kampanj, #powerofchange! Med hjälp av kampanjen vill de uppmana oss att inte bara ta hand om vårt yttre men även om vårt inre. De utmanar oss att förändra små saker i vardagslivet som kan leda till det bättre. Tex att börja cykla till jobbet i stället för att ta bussen..osv.

Jag kommer att berätta allt om den lite längre fram i bloggen då jag är en utav 3 stolta ambassadörer för No7 under Mars månad!! Kommer bli hur trevligt som helst! Jag håller er uppdaterade! Puss och Natti!

 


A hard day of work ended in the most perfect way! No7 had a small afternoon meeting to tell us more about their new serum! Yes, you heard right! A new Protect & Perfect Serum has been released in Sweden !! Now in an Advanced formula! Hallelujah moment, me who love their initial serum! Where will this end? 🙂 I’ve used their first Protect & Perfect Serum for a year now and I really enjoy that one… I´m so excited to try it!

Together with the launch, No7 has decided to start a campaign, #powerofchange! This campaign will challenge us to not only take care of our appearance, but even our inner parts. They challenge us to change small things in our everyday life that can lead to the better. It can be to start cycling to work instead of taking the bus etc.

I will tell you all about it later since I am one of the three proud ambassadors of No7 during the month of March!! I´m so excited and can’t wait until I tell you more! I’ll keep you posted! XOXO

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU