Uncategorized

‘MINTED EYES’

Some of the products I used in today’s makeup

Det är fredag!! Jag som håller på att bli lite små krasslig behöver verkligen den här helgen för vila! Jag ska dricka massor med honungs/ingefära te, kolla på film och inte röra mig ur fläcken från soffan! Ska bli så skönt! Idag bjuder jag på en mintigare look som passar utmärkt om man vill ge sig på lite färg! Hoppas ni gillar looken och att ni får en fin helg med massa vila!  Sköt om er så hörs vi lite senare. Puss!


It’s Friday!! I think I’m about to get a heavy cold so I really need this weekend to rest! I’ll drink lots of honey / ginger tea, watch movies and don’t move from my couch! It will be so nice! Today, I did a minty look that is perfect if you want to venture on some color! Hope you like the look, and you’ll have a nice weekend with lots of rest! Take care of you and I will see you a little bit later today. Hugs!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
Luminous Medium Foundation Nars

Sheer eye zone corrector 104 (Concealer) Shiseido
Warm Tan powder Colorscience
Bronzer Chocolate Soleil Medium Deep Matte Too Faced

 

Ögon / Eyes
Chrome eyeshadow Keylime Nyx Cosmetics
Eyeshadow Woodland Claudiia Cosmetics
Eyeshadow Aqua from the Maya Mia Palette Anastasia Beverly Hills
Innerliner Polished Sigma Beauty
Eye pencils Copacabana & Frosted Meadow Make U Store

Black eyeliner Paris Berlin

Fransar / Eye lashes
Iconic Sweedlashes

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Taupe & Brow powder duo Taupe Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
Lip balm from Lip smacker

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU