Uncategorized

‘BLUE HORIZON’

Rensade i mitt sminkrum härrom dagen och stötte på en box från Front Cover Cosmetics som jag totalt missat att testa. Fick den förra våren så man kan säga att jag är grymt sen med att testa den. Opsi..ibland räcker tiden inte till men nu har jag iaf testat deras produkter i boxen jag fick! Vet inte så mycket om märket dessvärre men deras grej är att sälja makeup i sådana här boxar med olika teman vad jag kan förstå. Tror att man kan stöta på dom på Sephora.

Det här kitet innehåll en vätska som skulle göra färgerna mer intensiva och mer shimrande. Måste säga att färgerna blev extremt starka och inte alls så som de ser ut i förpackningen. Till det positiva, jag älskar blått!  Jag har bla använt Purple Haze (som alltså är dyng lila i förpackningen) men den blev så blå på när man använde vätskan!

Haha ja, idag får ni helt enkelt inspireras av färgerna jag har och försöka hitta liknande toner i affären om ni är sugna på just blått då jag dessvärre tror att boxen utgått för länge sen.

Var bara tvungen att testa!!;) Puss på er!


Cleaned my makeup room the other day and found a makeup box from last spring from Front Cover Cosmetics. I totally forgot about it! So I just had to try it on even though it’s been dismissed one year ago I think haha. I’m so late sometimes haha. 

The kit contained a certain liquid which turned the colors in to a more intensive shade and made it more shimmery. Love it because it got so strong. In the packaging it looked purple (purple haze) but it actually became extremely blueish on!

I guess that today you need to just get inspired and if you want some similar colors you will have to search for some other colors due to that this box had already been dismissed :S I just had to try it anyway!:)

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
Miracle Cushion (foundation) No 2 Beige Rose’ Lancôme

Blush Subtil Lancôme
Warm Tan Colorscience

Ögon / Eyes
Pansy, Purple haze, Silver Bell & Pale Powder Eye colour Revolution makeup set Front Cover Cosmetics
Eye Pencil Crazy Lazy & Microshadow WhiteMake Up Store
Two timer dual ended eyeliner Nyx

 

Fransar / Eye lashes
Nar Sweedlashes

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Taupe & Duo brow Taupe Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips

Lipstick Exit Make Up Store

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU