Uncategorized

MAKEUP BASE PART 1 WITH JANNI DELÉR

Wihooo, äntligen är första videon klar från min och Janni Delér’s sminklektion som vi gjorde för några veckor sedan! I den här videon får ni se när jag använder några utav mina absoluta favorit produkter på Janni och så får ni lära er fler trix under tiden då jag sminkar! Hur kul som helst att göra den här videon, hoppas att ni kommer att gilla den! Kram på er!

Glöm inte att gå in och följa Janni på hennes Youtube kanal!

Vill du veta mer om makeupen jag hade på mig i videon? Då ska du klicka HÄR!
Wihooo, the first part of the makeup video I did with Fashion Blogger  Janni Delér is finally done and out on youtube! In this video you will see when I use some of my absolute favorite base products on Janni and you will also learn some tricks during the clip! It was so much fun doing the video, I mean how gorgeous is she!?  I hope you guys will like it, if you do we maybe do it again;)! Xo

…and do not forget to go in and follow Janni on her Youtube channel!

Want to know more about the makeup I wore in the video? Then click HERE!

Produkterna vi använde: / Products we used:

Skin serum (primer) – Make Up Store
Liquid Veil Light – Pürminerals
Reflex Cover, Medium – Make Up Store
Wonder Powder Gobi – Make Up Store
Countour kit – Anastasia Beverly Hills
Baked Blush – Elf

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU