Uncategorized

TRYING OUT: NUXE

Mmm, det kom en trevlig box härrom dagen med lite Nuxe produkter. Nuxe känner jag först och främst till för att jag är helt betuttad i deras Huile Prodigieuse doft! Jag är helt besatt i både deras parfym och i deras kroppsolja! Den doften får mig att tänka på solbrändhy och lyxiga sommarresor! (Läs mitt tidigare inlägg om bla oljan här HÄR)

Den här gången ska jag testa deras DD creme och deras solpuder bland annat! Ska bli spännande… BTW När jag googlade runt lite på nätet för att lära mig mer om Nuxe hittade jag att Eleven.se just nu har kampanj på alla NUXE produkter!! Skynda och fynda. Du hittar alla produkter på länkarna nedan i texten!


Mmm, it came a nice box the other day with some lovely Nuxe products. I discovered Nuxe when I got introduced  to their Huile Prodigieuse fragrance! I’m totally obsessed in both their perfume and in their body oil from that day! The scent makes me think of tanned skin and luxurious summer trips! (Read my previous post about the oil  HERE)

This time I’ve got the pleasure to try their new DD creme and their lovely scented bronzer, among other things! It will be interesting …Please press the translation button to the right to get the text translate in your language!

 “NUXE grundades redan 1957 av en parisisk apotekare. I början av 1990-talet övertog Aliza Jabès, en kvinna som fascinerades av aromaterapi och växtterapi, företaget och varumärket tog ny fart. Idag har NUXE utvecklats till ett flaggskepp inom naturkosmetik och är ett av de bästsäljande varumärkena på apoteken i Frankrike.”

Multi-Usage Compact Bronzing Powder,  Tinted Reparing Lip Balm, Rêve De Miel lip balm & Daily defense moisturising and beautifying tinted cream SPF 30

Daily defense moisturising and beautifying tinted cream SPF 30 Pris: 196 Kr 245 Kr (Eleven.se -> HÄR)

Detta är något för dig som inte riktigt är ett fan för en heltäckande foundation. Detta är nämligen en DD-kräm (Daily Defense) som påminner väldigt mycket om en tonad dagkräm (typ som en brunkräm)! Den passar alla hudtyper och åldrar som vill ha en naturlig look med maximalt skydd. Dessutom har även den här den fantastiska doften som jag skrev om ovan!

Den finns i tre naturliga nyanser som smälter samman med huden och ger en utjämnad effekt. Jag testade Light och den gav ändå ganska mycket färg.

Tinted Reparing Lip Balm Raspberry Pris: 115 Kr (Eleven.se -> HÄR)

För dig som gillar ECO – Det här är ett läppbalsam som innehåller aktiva ingredienser som aprikossmör och sheasmör som vårdar på ytan samtidigt som oljeextrakt från ekologisk persika och hallon ger näring på djupet.

Det här påminner lite om ett läppglans men som är helt utan den kladdiga känslan. Lämnar en fin ganska klassisk brunröd ton som kan vara snygg för vardagligt bruk och den har en mild smak av hallon.

  • Innehåller 100% ingredienser av naturligt ursprung.
  • Innehåller 43,6% av samtliga ingredienser kommer från ekologiskt jordbruk.
  • Passar torra & spruckna läppar.
  • ECOCERT.

Multi-Purpose Care Multi-Usage Compact Bronzing Powder Pris: 395 Kr (Eleven.se -> HÄR)

Vilket långt namn!:) Åh jag är kär innan jag ens har provat den. Varför? Doften! Jag blir helt tokig av den och kan inte vänta tills jag åker på nästa utlandsresa då jag ska använda den från topp till tå. Pudret är nämligen gjort för att du ska kunna använda den på både kropp och ansikte.

Super fin färg som inte innehåller massa glitter utan det är mikroniserat pärlemor-pigment som ger pudret lyster och jämnar ut huden samtidigt som den skyddas från yttre faktorer. Sedan innehåller den Jasmine & E-vitamin! Älskar!

Rêve De Miel lip balm Lip balm Pris: 95 Kr 135 Kr  (Eleven.se -> HÄR)

Nariga läppar? Här har du ett parfymfritt läppbalsam som inte innehåller några konserveringsmedel eller konstgjorda dofter. Däremot har den en söt smak av honung och grapefrukt vilket ger en känsla av  mycket C-vitaminer på läpparna! 

Acacia Honey och sheasmör är de ingredienser som ger näring och intensiv vård! Krämigt och behaglig och stannar kvar på läpparna lite längre än ett vanligt lypsyl! Tummen upp!

Som sagt just nu har Eleven.se en stor kampanj på Nuxe produkterna. Köper man nämligen 2 Nuxe produkter får man Nuxe Huile Prodigieuse på köpet! Så klicka på länkarna ovan där det står HÄR..så kommer du till de produkter jag skrivit om! Puss och kram

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU