Som jag nämnde igår i bloggen så har jag fått äran att vara ambassadör för No7’s nya serum som lanserades nu i februari i Sverige. Med tanke på att jag älskar deras tidigare serum och använt det flitigt så ska detta bli hur kul som helst. Jag ska nu testa serumet under hela mars månad och sedan utvärdera resultatet. Samtidigt har jag antagit utmaningen i deras #Powerofchange kampanj som pågår nu. Läs mer i mitt tidigare inlägg Här


As I mentioned yesterday in the blog, I have been honored to be an ambassador for No7’s new serum that was launched now in February in Sweden. Due to that I love their earlier serum and used it extensively this will be so much fun! I will now try the serum during the entire month and then evaluate the result. Meanwhile, I have taken up the challenge in their #Powerofchange campain that’s going on right now. (Read more in my previous post here) 

If you want to read the rest of the text below in your language please press the translation button to the right on my blog! XOXO! 

Varför är det sådan hysteri om dessa?

Jag minns själv när Boots/No 7 lanserade sitt första serum 2007, Protect & Perfect. Jäklar vilket hysteri det blev!! Folk var som galna efter det. Verkligen ALLA pratade om serumet hade anti-ageing egenskaper som faktisk funkade och kändes mer som en receptbelagd behandling. Det året såldes ett serum var 2,3 sekund i Storbritannien. Hur sinnes är inte det?

Skillnaderna mellan de nya serumen:

No7 introducerar nu alltså Protect & Perfect ADVANCED Serum och Protect & Perfect Intense ADVANCED Serum som är kliniskt bevisade att reducera linjer och rynkor på ett ännu effektivare sett. Det har vi ju hört förr tänker vi alla då! DÄRFÖR ska jag nu testa serumet på allvar! Dag och Natt i 30 dagar!

  • PROTECT & PERFECT ADVANCED SERUM = Detta är för dig som är  i 25-35 års ålder och då använder man den för att förbättra de första tecknen på åldrande som vanligtvis börjar synas då.

  • PROTECT & PERFECT INTENSE ADVANCED SERUM = Detta är för dig som är 35+ då man använder den för att effektivt reducera djupa linjer och rynkor som vanligtvis uppstått då.

 

 

 

Vad är det som gör det?
(Citerar stycket från No7 så att du får ett exakt svar)

“Den uppdaterade formulan innehåller en ny blandning av nyckelingredienser, vilka är noggrant utvalda för deras förmåga att skydda och reparera huden. 

KRAFTFULL REPARERING 

En kombination av den kraftfulla ingrediensen Matrixyl och nästa generations peptider skapar en formula som arbetar intensivt för att reparera huden. Koncentrationen av peptider i de nya serumen har signifikant ökat i förhållande till originalserumen då peptidkomplexet nu innehåller större mängder av Matrixyl 3000. Matrixyl 3000 är en stjärningrediens då den driver reparationen av proteinet fibrillin, vilket är nödvändigt vid skapandet av elastiska fibrer i huden. På så sätt skapar den nya formulan en hy som både känns och ser yngre ut.

 

KRAFTFULLT SKYDD

Den nya formulan innehåller även ett patenterat antioxidant-komplex som skyddar huden från instabila fria radikalmolekyler samt skyddar från enzymer som orsakar nedbrytningen av strukturala proteiner i åldrande hud” 

 

Funkar det nya serumet?

Ja, det återstår ju nu att se. Jag är så spänd på resultatet. Då jag har “ganska ung” problem fri hy kanske man inte kommer se ett mirakel men jag är ute efter känslan efter 30 dagar. Konsistensen på hyn och förhoppningsvis har några fina pannlinjer reducerats. För dessa tar jag oftast bort eller reducerar när jag i vanliga fall lägger ut sminkbilder.

Det som jag tycker är intressant är att forskarna har gjort så många tester på serumen då det bland annat låtit 2600 volontärer testat dom i 22 separata studier, vilka inkluderande både konsumenter och kliniska tester. Resultaten visade att de nya serumen visade ännu mer effektiv reducering av fina linjer och rynkor än original serumen.

Ska bli spännande! Jag fortsätter rapportera under resan! Puss på er!

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar