Uncategorized

MILK CHOCOLATE LIP GLOSS PETU

MILK CHOCLATE LIPGLOSS PETU Emite Make Up Pris: 180kr

Mmmm mumma! Jag som är en sucker för saker som smakar gott…Milk Chocolate Lip Gloss från Emite. Jesus så härlig och mjukt. Glans som är klistriga har jag aldrig gillat för då använder jag dom liksom aldrig.  Jag är en tjej som oftast lägger på glanset på morgonen och sen äter jag liksom upp det och glömmer helt att bättra på. Du kanske känner igen dig? Haha Den här har jag haft i jackfickan och jag HAR faktisk bättrat på under dagen då det faktisk känns som ett läppbalsam (fast med glans).

 

Det här glanset ger en fantastisk fin rosa ton som ger full täckning, vackert skimmer och förstorande effekt. Glanset innehåller vitaminerna A, E, F, så det blir riktigt behagligt på! Samtidigt har det en druvkärneolja i sig samt sojaböna, dessa ingredienser hjälper till att skydda, vårda och bevara läpparnas fuktnivå. 

Jag gillar Emite! Skrivit om det förut. Det är ett svenskt märke med sjukt bra kvalité. Är du sugen på glanset eller på att veta mer om märket så kan du kika här ->emitemakeup.com


 


Oh..I really like this Milk Chocolate Lip Gloss in color Petu from Emite, a Swedish brand with a lot of quality & the packagings are so neat and luxurious! It taste wonderful and dosen’t feel so sticky on! Im normally a girl that always puts lip gloss on in the morning, then I basically eat it all up and I totally forget to refill it! This Gloss I have actually used and refilled!! Love it! If youwant to check it out you should click here emitemakeup.com

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU