Uncategorized

‘GOLDEN STYLE EYE-CON’

Nu har jag äntligen hunnit testa mina Marc Jacobs produkter! Åh, vad jag gillar dom! Skuggorna blev super fina på och Highlinern (den svarta kajal pennan) blev stark och satt bra! Mascaran blev intensiv och gav mig mycket tätare fransar än vanligt. Oftast brukar mascarorna bara göra min fransar längre och lämna dom ganska definierade men den här blev mer “tuffsig” på bredden haha vilket gav volym! I vilket fall gillade jag produkterna. Produkterna kommer som sagt ut i butik här i Sverige på Sephora i maj! Längtar! 

 

 

Jag kommer lägga upp fler bilder under dagen då jag hade lite tidsbrist i morse!:)

Puss och kram nu är det dags för frisören äntligen!English translation within short. Until then press the transation button to the right on my blog!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
Miracle  Cushion 02  Beige Rose Lancôme

Teint miracle Concealer No 01  Lancôme

Girl from Ipanema Colorscience
After Glow Pürminerals
Blush Rose sable Lancôme
Contour Kit Anastasia Beverly Hills  

Ögon / Eyes
Eye primer Clear & Micro shadow Pollution Make Up Store
After Glow Pürminerals
110 The shoe Gazer palette, Style Eye-con no3 Marc Jacobs Beauty  

The One Eyeliner Stylo Oriflame
High liner Blacquer Marc Jacobs Beauty  

Fransar / Eye lashes
Beroe Pro Lashes Sweed lashes
O!mega lash volumising Mascara Marc Jacobs Beauty  

Bryn / Eye Brows

Perfect Eye brow pen Taupe & Duo shadow Dark Brown  Anastasia Beverly Hills  

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU