Uncategorized

‘NOIR FAIRY BLACK’

Jisses, vilken vecka det har varit! Har sprungit fram och tillbaka, upp och ner på massa jobb haha. Jag får vila i helgen då det blir sista resan ner till Milano innan pojkvännen äääntligen flyttar hit! Längtar som aldrig förr och det ska bli så skönt!

Dagens Look blev ett 60-tals inspirerat öga. Just nu är det egentligen 70-talet som regerar inom mode och smink ( allt kommer verkligen tillbaka) men jag är alldeles för betuttad i 60 talet så jag gjorde en sådan look ist! Något moderniserad dock!:)

Nähä, nu är det dags för att göra nästa jobb.. vi hörs fina ni! Puss och kram

Puss


Gosh what a week! I’ve been running back and forward, up and down to a of different  jobs this week haha. I will get to rest during the weekend then it will become my final journey down to Milan to visit my  boyfriend. Then he’s finally moving here!!  Longing like never before and it will be so nice!

Today’s Look is a 60’s inspired eye makeup. Right now it’s really the 70’s who reigns in fashion and make-up (everything really comes back) but I’m just too amazed by the 60’s so I made a look with that instead! Something modernised though! 🙂

Now iit’s the time to work ..talk soon! Hugs and kisses

Produkter som jag har använt / Products that I’ve used

Ögon / Eyes

Hd primer Nyx
Grey eye shadow Geta Emite
Microshadow White & Cyber shadow Gravity (old expired) Make Up Store

Highlighter Baked eyeshadow Elf
The one eyeliner stylo Black Oriflame
Microshadow Pollution & Eyepencil Vanilla

Fransar / Eyelashes
Eye lashes Noir Fairy Black House of Lashes
Lower Lashes, unknown from Asia.

 

Bryn / Eye brows

Perfect Eye brow pen Taupe & Du brow shadow Taupe Anastasia Beverly Hills

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU