Uncategorized

WORK WITH MARIETTE

Den här veckan har jag jobbat tillsammans med Mariette Hansson som är en utav finalisterna i Melodifestivalen på lördag! Alltså den här sköna bönan! Jag jobbade med henne under hennes tid i Idol och vi klickade och har sedan dess haft kontakt. Underbarare människa får man leta efter. 

Det värsta däremot är att vi har så sjukt kul ihop så makeupen jag gör gråts oftast bort (pga att gapskratt) ett par gånger så det tar ett tag att få till resultatet haha. Skämt och sido:) Har varit ett par fantastiska dagar och hon har varit så fin på alla intervjuer och pressträffar. 

Nu åker jag dessvärre till Milano så jag missar att få göra finalen i helgen:( men jag kommer att heja järnet på lördag hela vägen från Italien!

Mariette, nu ser du till att ta hem det här! RÖSTA FÖR FULLT NI DÄR UTE! #Dontstopbelieving!!


 

This week I have been working with Mariette Hansson, who is one of the finalists in the Eurovision Song Contest, Melodifestivalen Sweden on Saturday! This amazing women! I worked with her during her time on Swedish Idol a few years ago and we just clicked and has since then been in contact. A more wonderful person is hard to find!

The worst thing however is that we have so damn fun together so she always cry due to so much laughter. So it take some time to get the end result haha. It´s  been a few amazing days and she has been so nice in all the interviews and press conferences.

Now I’m going, unfortunately, to Milan this weekend so I will miss to actually do her make for the final on saturday 🙁 but I will cheer all the way from Italy!

Mariette, now, make sure to win this!  #Dontstopbelieving !!

 

Relaterade inlägg

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU