Uncategorized

GOOD MORNING WITH FRESH FRUIT JUICE

Yum Yum!

Som ni vet har jag lovat mig själv att dricka färskpressad juice varje morgon i 30 dagar! Jädrans vad jag gillar detta! Det känns kanske lite jobbigt att ställa sig och pressa varje morgon men i slutändan är det så värt det då man får så mycket mer energi än av att dricka en färdig köpt juice!

Nu är jag ju nere i Milano i helgen så här har jag i alla fall köpt mig en färsk pressad juice i stället för att hålla uppe min utmaning. Bilderna ovan är ifrån veckan som gott. Vem blir inte glad av att få dricka en sån här varje morgon?

Är du också sugen på att haka på någon utav mina utmaningar i mitt #powerofchange samarbete med No7? Då ska du kika HÄR!


 

As you know, I promised myself to drink freshly squeezed juice every morning for 30 days! Damn, what I like this! It may feel a little awkward to set up and squeeze every morning but in the end it’s so worth it when you get so much more energy than by drinking a pre-bought juice!

Now, I’m down in Milan this weekend so here I have at least bought myself a freshly squeezed juice instead of keeping up my challenge with home pressed. The pictures above are from this week at home. Who wouldn’t be happy to drink one of these every morning?

Are you eager to latch on to any of my challenges in my #powerofchange cooperation with No7? Then you should look HERE!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU