Uncategorized

SHEER BOTANICAL LIPSTICKS

Sheer Botanical Lipstick 61. Tangerine by Yves Rocher

Börjar måndagen med lite nya läppstift! Denna vecka kommer ni se mig testa lite nytt från Yves Rocher, ett märke som jag följt ända sedan jag var liten. Kommer ni ihåg de där gröna utskicken som Yves Rocher gjorde till ens föräldrar när man var yngre. Jag minns att jag alltid sprang fram till posten och frågade mamma om jag fick öppna kuvertet för där låg det små gröna lotter. Haha det var tider det!

I vilket fall har jag testat 4 utav deras läppstift “Sheer Botanical Lipstick”. De är väldigt glossiga i konsistensen som ni kan se ovan och är perfekt för den som vill ha något mellanting. Härligt till våren tänkte jag. Favoriten blev Tangerine och definitivt Rose Vif. Den beiga blev tyvärr lite grå på så den tyckte jag inte om så jätte mycket. Rose Cocktail kommer bli ursnygg så fort solen dyker fram!

Stay tunned. För idag ska jag avslöja vinnarna i min tävling som jag kör på Instagram! Du hinner fortf vara med och tävla!  Woop Woop


 

Starting Monday with some new lipsticks! This week you will see me try some new things from Yves Rocher, a brand that I have followed ever since I was little. 

However I have tried four of their “Sheer Botanical Lipsticks”. They are very glossy in the texture as you can see above and they are perfect for those who want something in between a lipstick and a gloss.

The favorites were definitely Tangerine and Rose Vif. The beige color was unfortunately a little gray so that I didn’t like very much. Rose Cocktail will be gorgeous during spring as well!

Remember to stay tunned because today the winners of my Instagram contest will be revealed! You can still compete! Hurry up! Woop Woop

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU