Uncategorized

‘SPICY EYELINER’

Two of the products I’ve used in todays look!

Tisdagen spice:ar vi upp med en orange eyeliner! Vill visa att man faktiskt kan lägga in lite färg i sin vardagliga eyeliner. Om du vill testa så lägg eyelinern med färg först och sen applicerar du den svarta över men låt kanterna på färgen synas. Klockrent, eller hur?!

Är du orolig för att den svarta eyelinern ska bli vinglig? Övning ger färdighet! isf får du rätta till den med en fuktad tops och sen fylla på med lite ny färg runt omkring! Det ordnar sig;)


 

Will spice up this Tuesday a little bit with an orange eyeliner! This to show you that you can actually put a little color in your everyday eyeliner. If you want to try this my advice is to put the eyeliner with color first and then apply the black on top but let the edges of the color been seen. Cool, right ?!

Are you worried about that the black eyeliner will become uneven? Practice makes perfect but if you want to correct it you can use a damped Q-tip and then fill it in with some new color around it! It will be all right;)Produkter jag har använt / Products I’ve used

Ögon / Eyes
Magnetism Lip Base Sigma
Inner Brightner Sigma

Eye do Liquid eyeliner Eyeko
Microshadow White Make Up Store

Fransar / Eye lashes

Eye lashes Bom Dia Sweedlashes

Bryn / Eye Brows

Brow wiz Dark Brown Anastasia Beverly Hills

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU