Uncategorized

2 WEEKS WITH THE PROTECT & PERFECT ADVANCED SERUM

                      

Idag är det 2 veckor sedan jag började testa No7’s Protect & Perfect Advanced Serum!  Måste säga att jag gillar mina nya rutiner jag har börjat med i samband med #powerofchange kampanjen jag är med i. Har alltid använt mig av serum men då mest i perioder, särskilt när jag varit torr men jag har aldrig riktigt hållt mig till ett märke utan testat runt som en galning.

Den här perioden har jag verkligen använt No7’s serum morgon och kväll varje dag! Så nu längtar jag lite varje gång jag ska göra mig ordning för kvällen.

Känslan just nu till skillnad från två veckor tillbaka…
…är positiv! Serumet ska ju testas 30 dagar innan man ska se resultat men jag måste säga att jag gillar känslan min hud har fått. Min yttorrhet är så gott som borta och på grund av det ser ju huden mjukare ut. Detta är det jag främst har märkt. Min pannrynkor finns fortfarande kvar men jag kan se att de successivt blir “mjukare” så jag är exalterad över den resterande perioden med serumet;)

Tävling avgjord på Instagram!
I förra veckan arrangerades en tävling på Instagram där det lottades ut 3 st Protect and perfect advanced serum.  3 lyckliga vinnare är nu korade på Instagram. Kika om det var du som knep hem vinsten -> Makeupbylina


Today it’s two weeks since I started testing No7’s Protect & Perfect Serum Advanced! Must say I like my new routines I’ve started with during the #powerofchange campaign I joined 2 weeks ago. I always used a serum but then most of the times when I was dry but I never really kept myself with one brand. 

This period I’ve been using No7’s serum every morning and evening! So now I long for it every time I make myself ready for the evening.

The feeling right now, unlike the one I had two weeks ago …
… is positive! The serum is supposed to be tested for 30 days before you see any results but I have to say I like the feeling my skin has received. My surface dryness is almost gone and because of that the skin’s surface looks softer. This is what I mainly noticed. My wrinkles are still there but I can see that they slowly starting to be so softer so I’m excited about the remaining period of the serum;)

Winners on Instagram!
Last weeks’ competition was held on Instagram where I had a give away with this amazing serum, Protect and perfect advanced serum. 3 lucky winners are now announced on Instagram. Take a peek if it was you who won! ->Makeupbylina

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU