Uncategorized

LECTURE FOR APOTEKET AB

Crappy picture but anyhow I think that you can see how great my audience were today, right?

Idag var det en härlig avslutning på ett utav mina senaste jobb. Under två veckor har jag i samarbete med ACO haft en föreläsning för närmare 600 st medarbetare på Apoteket AB. Så sjukt kul har vi haft! Känner att vi verkligen har fått utbyta bra tankar och kommit fram till nya tankar kring försäljning av hudvård.

Det var just det som föreläsningarna gick ut på. Vi har pratat säljstatestik och hur vi kan bli bättre på kundbemötande. Älskar att göra sådana här typer av jobb! Mera sånt!

Tack snälla alla fina medarbetare på Apoteket. Ni gör ett fantastiskt jobb varje dag. Glöm inte att ni är så viktiga. Speciellt för oss alla som kommer in och behöver expert rådgivning då vi är sjuka på ett eller annat sätt! Tack!


 

Pictures from todays final lecture that I had for one of Swedens biggest pharmacies, Apoteket AB. I represented the skincare brand Aco and talked about customer service.  I’ve worked with them for two weeks now and I’ve had the lecture for almost 600 people! I love to do this kind of things! Keep up the great job you are doing in your stores. You are so valuable! 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU